понедељак, 8. април 2013.

Dragan Đilas, vulgarni voditelj i moja malenkost


Odsustvovao sam sa Bloga duži vremenski period, ali I'am back ! Zašto, kako!? Sada, nije ni bitno.

I  N S P I R A C I J A

Šta povezuje Dragana Đilasa, showmena Ivana Ivanovića i mene?  Na prvi pogled, NIŠTA. Možda samo to što sam gledao njegove emisije : Keš taxi, i Veče sa Ivanom. Međutim,  sada postoji nešto što nam je zajedničko. Felacio.


Jedno pojašnjenje. U jednoj od najgledanijih emisija desio se istorijski trenutak. Dragan Đilas je prvi put tvitnuo. Zatim voditelj, onako ''politički neutralno'', Đilasu kaže : ''svi znaju da nisam politički opredeljen , ali voleo bih da te za godinu dana vidim na mestu gradonačelnika. 
A da li bi to voleli Beograđani ? : neki da, neki ne. Gde je većina? Na čijoj strani. Treba to malo preispitati – izborima. Ako recimo, čuveni Gangula-Nambija ne poštuje odluke Ustavnog suda, a ovaj DĐ ne poštuje odluke DRI(Državne revizorske institucije) što bi ostali poštovali, što bih ja poštovao recimo Parking servis u Nišu i plaćao im tamo neke karte.. Pa moram batice, suprotno je anarhija... dakle, abnormalno poznati voditelj kao čovek bi voleo da kroz godinu dana bude gradonačelnik isti taj koji bi kompenzovao felacio sa kintom koju je trebalo da dobije Ivan Ivanović za efikasan i efektivan marketing i koji u nastupima propagira izbegavanje zakona i propisa.

K O M P A R A C I J A

Dragana Đilasa , Ivana Ivanovića i mene zapravo NIŠTA NE POVEZUJE,
Prvi je riđ, uz to i gradonačelnik Beograda, pun ko brod, bar tako kažu, ja , crn ko Turčin, okoreli Nišlija i poštujem i podržavam borbu protiv korupcije i heteroseksualnog sam opredeljenja.
Drugi nizak rastom, duhovit, sa sjajnom emisijom, ja imam 189 cm, nisam autor neke emisije, radim totalno druge stvari, al bre ne znam šta mu je to trebalo da mene, kao nekog malog u univerzumu javnih ličnosti udostoji tako neprimerenim odgovorom.

Negde u 9min i 40 sec pravi primer jeftinog i politički  neutralnog  marketinga :), ''Đilas ulazi u istoriju tvitosfere'' - Dragan je tvitnuo ..

13 коментара:

  1. A zasto si ti kao mali u univerzumu dao sebi za pravo da postavljas takva pitanja,odnosno da provociras. A na kraju kad si i postavio,cemu se ja uopste ne protivim,kakav si odgovor ocekivao. Odgovor je bio u stilu Ivana Ivanovica i kao inteligentan covek mogao si da ocekujes od njega-njegovog tima upravo ono sto si i dobio. Tako da od mene like za Ivana Ivanovica na tom odgovoru. Sto je sve na kraju ispalo dobro i za tebe jer ti sada pravis svoj marketing od svega toga pa sebe stavljas u kontekst sa II i DDj i imas temu za svoj blog.
    Tvoja koleginica-Kolenica

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na postavljeno pitanje trebalo je da usledi i pristojan odgovor.

      Избриши
    2. Ok Branko ako si to ocekivao. Ja ne bi na tvom mestu. U svakom slucaju pozdrav!

      Избриши
    3. Milice, ništa loše nisam mislio. Ovaj blogpost je samo izraz protivljenja drskosti. Pozdrav !

      Избриши
    4. Koleginice Brankova, na autoru teksta je šta će pisati, kako, o kome i zašto, to je ta sloboda autora o kojoj se toliko priča! Kad to budete razumeli, vratite se da komentarišete. Inače, tekst je odličan, zadovoljava kriterijume koji ga čine takvim. Samo napred Banozio, ne dozvoli da te ovakvi komentari obeshrabre ili iznerviraju!

      Избриши
  2. Ova kolenica je baš ljubomorna. Šta treba da se desi u ovoj zemlji pa da ljudi konačno budu pristojni?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tipicno! Drugacije misljenje objasnjavati ljubomorom!

      Избриши
  3. Hahahaha sve si im rekao. Ivan je oduvek bio nadmen. A to št ne podržava nijednu političku opciju ali onako tek uzgred nešto nabacuje.... aaaa batice ne radi se to tako, budi pravi beogradski prevejan tip. Kultura govora je jasno istaknuta. Šta se ima tu kasti... Samo im ga skreši, tako kulturiška Branko, pa ako nekad dođu do ovog teksta neka se stide, makar mrvicu. A to što si ti hetero a neko tamo homo, mislim, nije tema ovog puta ali valja naglasiti. :)))

    ОдговориИзбриши
  4. Свака част Банозио. Досетили сте се нечег јако инспиративног. При том, млади водитељ се изгледа упецао. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Jos jedan anoniman, ali koji ce reci bravo banozio :)
    Ne vidim iz kog razloga bi se digla prasina oko navedenog bloga. Pa, svako ima pravo da komentarise ponasanje javnih licnosti i sebe uporedjuje sa njima. Osim toga, ovde je to odradjeno na nacin koji ce nam drzati paznju da procitamo do kraja, pa cak se i nasmejemo, sto je danas retka situacija kad je bilo sta vezano za politiku, a narocito za Dragana (koji je tvitnuo haha).
    Neka neko ko je homo, ako zeli, to i napise, kao sto neko ko je hetero, pozeleo to da napise i to i uradio...ne treba ici predaleko, uzivajte u zivotu i lepom danu i citajte banoziove blogove i dalje :)

    ОдговориИзбриши
  6. Bravo Banozio! Odličan tekst. A Ivana Ivanovića nije potrebno komentarisati, kao ni DĐ.

    ОдговориИзбриши
  7. branko, na veoma pristojno postavljeno pitanje dobio si prostački,vulgaran odgovor. bravo za tebe, samo napred, najbolji idu pametno, dostojanstveno i vaspitano napred

    ОдговориИзбриши